Anna en Irma

Muziek die wat met je doet

Mogelijkheden

Theatervoorstellingen

Samen maken we muzikale theatervoorstellingen; we spelen (vooral pop)muziek die we zelf arrangeren om de nummers geschikt te maken voor onze bezetting. We begeleiden onszelf en elkaar op piano, gitaar, ukelele, cajon en accordeon. We praten de liedjes op een ludieke manier aan elkaar, waarbij we soms aan elkaar gewaagd zijn. Dat we moeder en dochter zijn maakt de dialogen vaak extra pittig. De voorstellingen hebben een cabaretachtig karakter.

We hebben al verschillende theatervoorstellingen gespeeld op onderstaande plaatsen: ‘t Kerkhuys (Spanbroek), De Deel (HHW-’t Kruis), Café Bleeker (Heerhugowaard de Noord), Het Behouden Huis (Oudkarspel), het Brakenkerkje (Obdam), het kerkje in Sint Maartensbrug, het cultuurkerkje in Oudesluis, Kloosterhof (Noord-Scharwoude) en het kerkje in Oudendijk. 

Verenigingsavonden

Regelmatig worden we gevraagd om verenigingsavonden bij ouderenbonden of vrouwenclubs muzikaal te verzorgen. In samenwerking met het bestuur wordt een programma samengesteld. We maken programma's van 60, 75 of 90 minuten. We vinden dit ontzettend leuk om te doen en komen graag bij u op bezoek!

Kerst

We hebben ook een speciaal kerstprogramma. Voor de komende Kerst hebben we een geheel nieuwe voorstelling gemaakt die we voor u kunnen uitvoeren. Voor deze decembervoorstelling hebben we een prachtig repertoire samengesteld met bekende- en minder bekende kerstliedjes. De nummers worden afgewisseld door een mooi oud kerstverhaal. Ook een grap en een grol zullen deze keer niet ontbreken. U merkt het: alle ingrediënten voor een sfeervolle kerstvoorstelling zijn aanwezig!

Workshops

We zijn beide vakleerkracht muziek waardoor wij het enorm leuk vinden om muzikale workshops te geven.  Wilt u voor een familiedag, vriendenuitje of voor uw vereniging eens een keer iets anders? Boek dan een muzikale workshop bij Anna en Irma. Denk bijvoorbeeld aan een workshop ukelele spelen, bucket drummen, een zangworkshop, spelen op Boomwhackers of een percussie workshop. Er is van alles mogelijk! 


Bent u enthousiast of nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. 

Leuk om ook eens een kijkje te nemen op  www.demuziekjuffrouw.nl  of  www.annaursem.nl. Op bovengenoemde websites staat nog meer informatie en een aantal luistervoorbeelden. 


Download de speellijst van Anna en Irma
Speellijst 2023.pdf (187.81KB)
Download de speellijst van Anna en Irma
Speellijst 2023.pdf (187.81KB)